Tudnivalók
Kedves Látogatónk!

A mobilpedia.hu weboldal, egy helyen összegyűjti számtalan mobiltelefon hasznos és érdekes tulajdonságát. A mobiltelefonokról közölt információk ingyenesen hozzáférhetőek bárki számára, így hasznos böngészni a telefonok között és megismerkedni egy-egy mobillal, mielőtt a vásárlásra kerül a sor.

Az oldalon 10 főkategóriában a mobilok márkái szerint, azokonbelül  több alkategóriában, a mobilok típusai szerint  találhatsz számodra megfelelő mobilt. A tulajdonságoknál általános, mérettel, kijelzővel, memóriával, csengőhangokkal és még sok egyéb jellemzővel kapcsolatos információkkal bővülhetsz. A telefonokról képeket is találhatsz az oldalon, mely segít még jobban megismerni az általad fontosnak tartott mobilt, hiszen láthatod, hogy az adott telefon pontosan hogy néz ki.

Az oldalon lehetőséged van keresni a mobiltelefonok között, az oldal jobb felső sarkában található "keresés" menüpont alatt, így gyorsabban megtalálhatod a számodra érdekes mobil leírását.

Reméljük az oldal elnyerte a tetszésed.
Kellemes időtöltést kíván a mobilpedia.hu szerkesztősége!
Kategóriák: - Nokia - Sony Ericsson - Samsung - Motorola - LG - Alcatel - Apple - Sonim - CECT - Sharp - Siemens - Benq-Siemens - Panasonic - Qtek - HP - LT -
Impresszum | Jogi nyilatkozat